Hotel Kucing Di Damansara

Hotel Kucing Damansara

Sejak tahun 1985, 88 Pets Mart tidak pernah berhenti berusaha untuk menjadi salah satu daripada penyedia servis hotel kucing yang terbaik dan terkemuka di negara ini. Sesungguhnya, hotel untuk kucing yang kami kendalikan di Pusat Komersil Sunway Mas buat masa ini merupakan antara hotel kucing Damansara paling dipercayai para pelanggan

 

Perkhidmatan Kami
Di 88 Pets Mart, servis hotel kucing tersedia di aras bawah premis perniagaan kami. Sebaik sahaja haiwan peliharaan selesai mendaftar masuk, anda akan dipersilakan untuk meninjau segala macam kemudahan yang ditempatkan khusus bagi menampung keperluan mereka. Tidak seperti segelintir hotel untuk kucing di luar sana, kami menawarkan bilik berkaca yang luas dan boleh dipanjangkan, bukannya sangkar. Ciri ini amat sesuai sekiranya anda mempunyai banyak kucing. Ditambah pula dengan persekitaran yang berhawa dingin, hal ini menambahkan keselesaan sekali gus mengelakkan sentuhan dengan haiwan lain.

Terdapat tiga jenis bilik berlainan saiz yang kami tawarkan dan kesemuanya adalah di bawah harga RM60 bagi setiap bilik dan setiap ekor kucing. Jika si manja anda tinggal lebih daripada tujuh hari di luar waktu puncak, anda layak menikmati potongan harga istimewa. Tidak banyak hotel kucing Damansara yang tampil dengan promosi istimewa ini. Selain itu, kami turut menawarkan capaian kepada kamera web dan kemas kini melalui WhatsApp secara percuma.


9 PERJANJIAN DARI HOTEL KAMI

 1. Tiada anjing dibenarkan
 2. Tiada sangkar logam
 3. Bilik kaca untuk mencegah penularan penyakit
 4. Berhawa dingin pada waktu siang
 5. Kawalan ketat ke atas kutu
 6. Persekitaran bersih & telus
 7. Muzik santai di hotel
 8. Kami bermain dengan kucing dua kali sehari
 9. Kemas kini melalui WhatsApp setiap malam

 

Mengapa Pilih Kami

Tenaga Kerja Bertauliah
Para petugas kami yang ditugaskan menjaga kucing anda adalah amat berkemahiran. Pada tahun 2022, ada antara mereka yang telah pun menerima pensijilan daripada Persatuan Pendandan Haiwan Malaysia (MGA) serta Akademi Dandanan Haiwan Purrfection Catz yang terletak di Seri Kembangan. Mereka begitu arif dalam mengendalikan haiwan peliharaan yang dipertanggungjawabkan.

Peralatan Serba Lengkap
88 Pets Mart amat dikenali sebagai pusat sehenti terunggul bagi pencinta haiwan kerana kami juga membekalkan pelbagai perkakas dan bahan yang diperlukan bagi memastikan hidupan peliharaan anda berada dalam keadaan baik. Tidak kira sama ada alatan penggayaan, bekas pembawa, makanan tambahan atau pun permainan, semuanya anda boleh dapatkan dengan mudah.


Ganjaran Istimewa
Dengan program kesetiaan kami, anda akan dapat menikmati keistimewaan jangka panjang. Hanya kumpulkan mata ganjaran bagi setiap transaksi, semasa hari lahir anda, dan sebaik sahaja anda membuat akaun. Apabila mencukupi, mata tersebut pula boleh ditebus dalam bentuk baucar sehingga RM20. Amat berbaloi, bukan?

 

JENIS BILIK SIZE BILIK FEE
Standard Room H 2.7ft x W 4ft x L 2.8ft RM38 (effective 1/1/2024)
Large Room H 6ft x W 4ft x L 2.8ft RM48 (effective 1/1/2024)
Extra Large Room H 6ft x W 3ft x L 4ft RM55 (effective 1/1/2024)

 

* Boarding fee is per cat, per room, per day. Example: 1 Jan check-in, 5 Jan check-out = Standard Room RM28 x 5 days x 1 cat = RM140

* Continuous staying for 7 days and above is entitled to discount during off peak season.  

 

Optional Add-On For Hotel Guest Price
 • Webcam access
 • WhatsApp update in voice or text message
 • A quick group video
FOC
Extras:
 • Individual video
 • Snack Time

  RM10 per day

  (Effective from 1/12/2023)

   

   ✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯

  Hotel Kucing T&C:

  • Waktu perniagaan: Isnin - Jumaat: 10 pagi - 7 petang, Sabtu - Ahad: 9 pagi - 7 petang. Daftar masuk terawal adalah 15 minit selepas kami membuka, dan daftar keluar terakhir adalah 15 minit sebelum kami tutup. Daftar keluar selepas pukul 7 petang akan diperpanjang secara automatik ke daftar keluar esok dengan tambahan yuran penginapan.. 
  • Haiwan kesayangan anda mesti mengikut kemas kini penuh bagi 3 vaksin mereka dan tidak mempunyai sebarang tanda penyakit, kecederaan, atau keganasan.
  • Kami tidak menerima haiwan peliharaan dengan masalah kutu, atau tungau di hotel kucing kami. Jika anda tidak pasti haiwan peliharaan anda mengalami masalah tersebut, sebelum membuat bayaran deposit 50%, anda disarankan untuk membawa haiwan peliharaan anda ke klinik haiwan berdekatan untuk pemeriksaan. Atau anda boleh membawanya kepada kami seminggu sebelum daftar masuk untuk pemeriksaan, tanpa dikenakan caj tambahan. Selepas mengesahkan haiwan peliharaan anda tidak mengalami masalah tersebut, adalah wajib untuk dirawat dengan pencegahan spot-on sebelum daftar masuk ke hotel kucing kami. Anda boleh melakukannya sendiri atau oleh kami atas kos anda pada produk.

  Apa yang perlu dibawa?

  1. Makanan tidak termasuk dalam bayaran penginapan. Sila bawa makanan sendiri atau anda boleh membelinya di sini dan kami akan memberi makan mengikut panduan anda.
  2. Pasir kucing tidak termasuk dalam bayaran penginapan. Kami akan membuka satu beg pasir kucing atas kos anda jika anda tidak membawa sendiri. Kotak pasir kucing disediakan.
  3. Untuk mencipta persekitaran yang dikenali, anda boleh membawa mangkuk, snek, mainan, dan lain-lain.
  4. Jika anda membawa snek sendiri, ia akan diberi bersama-sama makanan dalam bilik individu. Snek Purr-fectly Add-On akan disediakan oleh kami.
  5. Sila bawa pulang pembawa anda selepas daftar masuk.
  6. Kami memberi makan dua kali sehari, kira-kira jam 10 pagi dan 6 petang. Kami mempunyai peti sejuk, peti sejuk, dan ketuhar gelombang mikro untuk penyimpanan dan persiapan di hotel kucing kami.

   ✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯

   Standard Room
   cat hotel malaysia
   cat hotel malaysia
   cat hotel malaysia
   Large Room
   cat hotel malaysia
   cat hotel malaysia
   cat hotel malaysia
    
   Extra Large Room
   cat hotel malaysia
   cat hotel malaysia
   cat hotel malaysia

    

   Cat HotelClick above picture to direct to more galleries.

    Cat Hotel Room Webcam

   Cat Hotel Room Webcam

   ►More hotel videos

   ►More hotel photos

   Best Cat Boarding in Malaysia - by Trusted Malaysia

   Best Cat Boarding in Malaysia

    

    ✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯

     

     

    For further information:

     

     【88 PETS MART】
    We are nearby Bandar Utama 12
    ■ Tel: 03 – 7805 4479 / 03 – 7805 4478
    ■ Address: 20 & 22, Jalan PJU 1/3D, Sunwaymas Commercial Centre, 47301, Petaling Jaya. Malaysia.
    ■ Operation Hours: Mon - Fri: 10am - 7pm, Sat - Sun: 9am - 7pm

    GET DIRECTION